keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Sitten tullaankin jo tammikuulle, on ollut tammikuu kovin työn täyteinen niin koulun kun kaiken muunkin puolesta. Loppiaisena käytiin luokkakavereitten kanssa joulumarkkinoilla tallinnassa päivänreissulla. Se oli ihan hieno reissu mutta vähän raskas kun aamusta iltaan mennään eteenpäin. Markkinat itsessään oli pienemmät kuin odotin mutta jouluinen tunnelma oli ihana. Porojakin nähtiin.
Tammikuun 10 mies lähti Afrikkaan viikon lomareissulle veljensä kanssa 30vuotis synttäreitä pakoon. Ja mulle jäi lasten, siivouksen ja muun kotihomman lisäksi talon lämmittäminen (puulämmitys).
Hannan 30v synttäreitä juhlittiin 11.1 ja lupasin sinne tehdä kakut. Sit meillä oli koulussa etätehtävänä tehdä näyteikkuna. Ja arvatkaa olinko minä hullu vielä kaiken lisäksi päättänyt että eteisessä oleva tyhjä kulma lähtee sinä aikana kun mies on poissa. Onneksi on hyviä ystäviä ja isä niin saatiin kaikki valmiiksi ajoissa.



joulumarkkinoiden porot


 Hanna synttärikakut jotka tein kakku per kymmenen vuotta


Tämä on pieni pala mun
näyteikkunasta Sofiesta

Ja vielä mein eteiskulma johon tuli oikealle n.1,5 m2
siis siinä oli vanha ruokakomero johon oli aikaoinaan 
käynti keittiöstä.

Nyt kun kaikki nuo saatiin valmiiksi ja olin polttanut viikon monta pesällistä puita niin mies tuli kotiin ja totesi et nyt tuo suntti ei kyllä toimi ku menee puita ihan liikaa. Se saatiin nyt vaihdettua, ja sit tuli seuraava homma ku betoninen viemäriputki oli romahtanut maan sisällä, nyt ei sit käytetä vettä toivottavasti saadaan se pian kuntoon.... 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti